loading
close
Loading.. new window reload

Ik stop per 1 juni 2017

Met ingang van 1 juni 2017 ga ik (tijdelijk) stoppen met mijn praktijk. De reden is dat ik tijd wil overhouden om weer eens een artikel te schrijven. Om dat mogelijk te maken, ga ik full time werken bij PsyQ Amsterdam West. Dat klinkt misschien raar, tijd over willen houden door full time te gaan werken maar je moet je bedenken dat ik weken maakte van 40-50 uur door alle administratie die er met de praktijk gemoeid was. Dan is 4 x 9 uur werken een stuk minder want dan houd ik de vrijdag over als schrijfdag. Als je persé bij mij in therapie wilt, kan dat nog steeds maar dien je je aan te melden via PsyQ Amsterdam West. Voor nu betekent dat nieuwe cliënten zich niet meer kunnen melden. Ik dank ieder voor het vertrouwen dat je in me had. Deze website zal geleidelijk aan veranderen in een persoonlijke website. Wellicht tot ziens, Leo Goetstouwers

« Terug naar het Overzicht

Zoekt u hulp bij:


Herkent u zich niet in bovenstaande? Overleg dan even. Misschien dat u met uw vraag toch bij mij terecht kunt.