loading
close
Loading.. new window reload

Polyamorie

Een tijd geleden kreeg ik de vraag van Leonie Linssen of ik de heruitgave van het boek 'Love Unlimited, Liefde Delen in de praktijk' mee wilde financieren, waar zij de co-auteur van is. Dat heb ik gedaan want ik vind het een van de betere boeken op het gebied van  poly-amorie binnen het nederlandse taalgebied. Als ruil voor mijn financiële steun, kreeg ik een bladzijde waarin ik mij zelf kon presenteren. Hier volgt een deel van die tekst .

Wat is je specialiteit? Waar ben jij nu echt goed in?

Ik ben gespecialiseerd in vormen van relaties en seksualiteit, die niet monogaam zijn of niet main stream: homo- en biseksuelen, transgenders, swingers; polyamorie, BDSM.  De begeleidingsvorm is afhankelijk van de hulpvraag en komt in overleg met mijn cliënt(en) tot stand zo lang of kort als nodig is. Mijn uitgangspunt is: bijna iedereen heeft de mogelijkheid tot groei in zich. Ik geef veel aandacht aan de opbouw van een vertrouwensrelatie. Ik maak gebruik van nieuwe therapeutische inzichten en technieken.  Daar waar ze tekort schieten, verzin ik ze zelf. Ik maak hierbij gebruik van mijn jarenlange persoonlijke en professionele ervaring. Ik kies díe methode die bij iemand aansluit. Wroeten in het verleden doe ik alleen wanneer dat nodig is.

Hoe raakt 'Liefde Delen in de praktijk' jouw leven? 

Ik had al vroeg in mijn leven het gevoel dat een monogame relatie niet mijn ding was. Verder was en ben ik een nieuwsgierig mens. Ik houd van experimenteren.  Die verschillende gegevens hebben mijn relatieleven bepaald, met vallen en opstaan, zoals bij  de meesten die van de gebaande paden afwijken. Daarom, als ik naar mijn cliënten kijk, zie ik meestal niet Een Ander maar iemand in wie ik iets herken als mens.  

« Terug naar het Overzicht

Zoekt u hulp bij:


Herkent u zich niet in bovenstaande? Overleg dan even. Misschien dat u met uw vraag toch bij mij terecht kunt.